A táplálkozás fontossága…

Szoktuk mondani, hogy

“az vagy, amit megeszel”

vagy

“nem vagyunk egyformák”

Nem is gondolunk bele, hogy mennyire így van.

Nagyon fontos, hogy mit és mennyit eszünk, és mozgunk, vagy hogy éppen hogyan élünk…

Dr. Oláh Andor szerint „a táplálkozás alapvetően meghatározza egészségi állapotunkat”. Persze emellett a testmozgás és az életmód is jelentőséggel bír.

Sok ételről, amit elfogyasztunk, nem is tudjuk, hogy milyen jótékony hatása van.

Tudtad, hogy a banán (amit szerintem sokan szeretünk) a jelentős vitamin és ásványi anyag tartalma miatt csökkenti a fáradtságot?

Tudtad, hogy a hagymafélék, a “meghűléses betegségek” első számú gyógyszere?

Tudtad, hogy a lencse nagyon jó az “aranyérben” szenvedőknek?

Ha kiváncsi vagy a fenti gyümölcsökre, zöldségekre, és még sok minden egyéb érdekességre a “gyógyító tápláléknövényeket” illetően, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és már küldjük is az ingyenes kiadványunkat!

Fedlap_ok Katt ide: AJÁNDÉK

Minden ember más, minden szervezet más, és máshogyan reagálunk bizonyos ételekre. Biztos sokan vagytok, akiknek allergiájuk van valamilyen ételre… Másoknak pedig nincsen.
Ezért fontos, hogy tudjuk, mi az ami jó a szervezetünknek és mi az ami nem, ezért jártam én is egy táplálkozási tanácsadónál, és néha egészen meglepő dolgokat mondott! A lényege az anyagcsere-típus mérés, és ezáltal a szervezet számára hasznos, illetve haszontalan ételek különválasztása, és ezzel együtt egy táplálkozási program összeállítása. Nagyon érdekes és nagyon hasznos volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.