Tudástár / Hírlevél

Dr. Oláh Andor szerint „a táplálkozás alapvetően meghatározza egészségi állapotunkat”. Természetesen a táplálkozás mellet az életmód és a mozgás jelentőségét is hangsúlyoznunk kell.

Sokszor nem is tudjuk pontosan, hogy amit nap mint nap megeszünk, milyen jótékony hatással van ránk… – ebben szeretnénk Neked segítséged nyújtani!

Szerintünk alapvetően az egészség megőrzése és a betegség megelőzése a fontos, és ezért nap mint nap a táplálkozáson keresztül is tehetünk!

Az AJÁNDÉK könyvek címei:
* “GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKNÖVÉNYEK I. ősszel és télen”
* “GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKNÖVÉNYEK II. tavasszal és nyáron”

 

Fedlap_ok    Fedlap_tavasznyar_OK

Töltsd ki a kért adatokat és már küldjük is az ingyenes kiadványokat! Ha 24 órán belül nem kapod meg a két kiadványt, vagy bármilyen egyéb probléma van, kérlek írjál az info@fitotitok.hu címre! Szívesen segítek!

Ez egyben “Hírlevél feliratkozás” is, amelyről bármikor leiratkozhatsz, ha írsz nekünk az info@fitotitok.hu e-mail címre.

Kérlek, hogy figyeljél arra, hogy a feliratkozást meg kell erősíteni, én csak akkor kapom meg az adatokat, és utána tudom küldeni az anyagot!

4 hozzászólás

 1. mircse erzsébet szerint:

  kiváncsian várom a kiadványukat ,biztos tele lesz érdekes információkkal
  elöre is köszönöm

  • admin szerint:

   Kedves Zsóka!
   Nagyon szívesen, és igyekeztünk, hasznos és érdekes információkat összegyűjteni a mindennap elfogyasztott tápláléknövényekről!
   Nagyon szép, mosolygós hetet kívánunk!

 2. Fenyvesi Beatrix szerint:

  Nagyon sok érdekes és tanulságos információt tartalmazott az ajándék…vannak olyan ételek amit nem vagy csak kevésbé szeretünk, de ha tudatosan étkezünk és tudjuk mit miért eszünk akkor könnyebben lecsúszik néha egy “kevésbé szerettem” étel is.

  • admin szerint:

   Kedves Bea!
   Nagyon örülök, hogy tetszett, és hasznosnak találtad! Jó étvágyat!:-)
   Nagyon szép, mosolygós hétvégét kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.