Tanfolyamok

Szeretném, ha tudnátok, mennyire sajnálom, de családi okok miatt a tavaszi tanfolyamok és workshopok nem kerülnek megrendezésre.

Nagyon sajnálom, és hamarosan jelentkezem.

De addig is nagyon szép, mosolygós napot és hetet kívánok!

 

Eszter

ISMÉT “HÁZI PATIKA” TANFOLYAM!!!

Ismét indul a 4 részes tanfolyam-sorozat, ami a tavalyi elképzelések alapján, de új köntösben láthatjátok, hallhatjátok…

Régóta dédelgetett álmom vált tavaly valóra avval, hogy a megkeresések alapján összeállítsak egy tanfolyamot, ami Nektek, Rólatok szól, és használni tudjátok azt, ami a tanfolyamon elhangzik…,

ezért is adtam a tanfolyamnak azt a nevet, hogy

“HÁZI PATIKA LEHETŐSÉGEI – AVAGY TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK, OTTHON” TANFOLYAM

tea-490311_640       

És hogy miért ez a címe?

Azért, mert szeretném bemutatni, hogy a gyógynövényeket, illóolajokat, gyógyító tápláléknövényeket hogyan tudod használni otthon, Te saját magad a különböző panaszokra, és hogyan lehet “egészségmegőrző ill. betegségmegelőző” hatásukat is helyesen használni. Ezenkívül célom, hogy megismertessem Veled a Bach-virágterápia hasznát és szépségét, és hogy hogyan tudod a hidegen sajtolt bőrápoló olajokat használni.
És azért nevezem “házi patikának”, mert jó lenne, ha minden háztartásban jelen lennének ezek a természetes megoldások.

A tanfolyam-sorozat 4 alkalomból áll, lehet mind az  4 alkalomra jelentkezni, de lehet úgy is, hogy akár egy vagy kettő vagy három vagy négy tanfolyam-részre jelentkezel. De döntöd el, hogy mennyit és melyiket választod!
Neked ajánlom, ha

  • érdekelnek ezek a természetes megoldások
  • ha szeretnéd saját magad megfelelő módon használni ezeket a nagyszerű és természetes lehetőségeket
  • ha minél jobban szeretnéd kikerülni a gyógyszereket, amíg lehet
  • ha szeretnéd, hogy mellékhatás-mentes megoldásokat találj
  • ha fontos a saját és családod egészsége

Részleteket itt olvashatod: http://www.fitotitok.hu/tanfolyamok/a-hazi-patika-lehetosegei-avagy-termeszetes-megoldasok-otthon-tanfolyam

Ha bármilyen kérdésed van, írjál nekem itt hozzászólásként, vagy e-mailen: info@fitotitok.hu címre, vagy keress a facebook-on, vagy hívjál telefonon: 30/596-0003.

Nagyon szép, mosolygós napot kívánok, és várom jelentkezésedet!

A helyek száma korlátozott, és mivel az első tanfolyam-rész 2017. április 11-én lesz, ezért ha érdekel, kérlek jelentkezz minél hamarabb.

Eszter

Természetgyógyász-okl. Fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta